contact
Test Drive Blog
twitter
rss feed
blog entries
log in

Saturday, January 29, 2011

Kindly please compare the misheard and the true lyrics written below!
hehehe...


Hear the sound of the falling rain
Coming down like an Armageddon flame (Hey!)
The shame
The ones who died without a name

Hear the dogs howling out of key
To a hymn called "Faith and Misery" (Hey!)
And bleed, the company lost the war today

I beg to dream and differ from the hollow lies
This is the dawning of the rest of our lives
On holiday

Hear the drum pounding out of time
Another protester has crossed the line (Hey!)
To find, the money's on the other side

Can I get another Amen? (Amen!)
There's a flag wrapped around a score of men (Hey!)
A gag, a plastic bag on a monument

I beg to dream and differ from the hollow lies
This is the dawning of the rest of our lives
On holiday

(Hey!)
(Say, hey!)

(3,4) 
"The representative from California has the floor"

Sieg Heil to the president Gasman
Bombs away is your punishment
Pulverize the Eiffel towers
Who criticize your government
Bang bang goes the broken glass and
Kill all the fags that don't agree
Trials by fire, setting fire
Is not a way that's meant for me
Just cause, just cause, because we're outlaws yeah!

I beg to dream and differ from the hollow lies
This is the dawning of the rest of our lives
I beg to dream and differ from the hollow lies
This is the dawning of the rest of our lives

This is our lives on holiday!





0
Wednesday, January 26, 2011


Insan biasa tak akan terlepas daripada membuat kesalahan..
jadi..
Dikesempatan ini aku nak mintak maaf kepada sesapa yang penah berselisih faham dgn aku..
Samada pertelingkahan mulut, fizikal atau ape2 saje..
Kekadang gurau-senda yang terjadi telah membatasi takat didih seseorang..
Kekadang diri ini sendiri tidak tahu apakah salah yang telah dilakukannya..
Sehingga ianya boleh memutuskan silaturrahim..
oleh itu..
Janganlah kita terus-terusan bermasam muka..
Sehinggakan boleh memutuskan persahabatan..


*p/s: Pesanan buat mereka-mereka yang pernah mengenali diriku ini.







0
Sunday, January 9, 2011


Hahahahaha!!...aku xtau nak cakap ape lagi..setelah penat balik dr keje..tetiba dgr berita kat Nightline TV3 pasal Hodgson kene pecat..terus aku melompat keriangan..hahaha..
Lebih mengembirakan aku dan menggemparkan adalah pengganti die adalah....
KENNY DALGLISH atau lebih dikenali sebagai 'King Kenny'...macam tak percaya je legend Liverpool ni kembali jadi manager lepas 20 tahun tinggalkan dunia manager die yg penuh dgn piala sebelum ni..


Kalau sape yang xtau..ni la bekas striker terhebat Liverpool era 70-80'an yg bergandingan bersama Ian Rush & John Barnes time tu..dalam tempoh tersebut die dpt 3  piala Champions League (1978/1981/1984) dan beberapa lagi piala2 laen..So korang kan dah tau Liverpool conquer bolasepak dunia era 70-80'an..jadi korg boleh bayangkan sendiri la brape banyak medal & piala yang mamat ni sapu time tu mase maen utk Liverpool FC...Si Scottish ni bernama Kenneth Mathieson 'Kenny' Dalglish..dalam karier bola, die hanya maen utk 2 kelab je iaitu Celtic(8 tahun) dan Liverpool (12 tahun)..tp dalam dunia manager die pernah manage 4 kelab iaitu Liverpool(1985-1991), Blacburn Rovers(1991-1995), Newcastle United(1997-1998) & last skali Celtic(1999-2000)..


Lepas brenti maen bola, dia trus jadi manager Liverpool FC..dalam tempoh 6 tahun sebagai seorang manager Liverpool, dia menang 3 kejuaraan liga (85/86, 87/88, 89/90) dan 3 kali 2nd runner up liga (86/87, 88/89, 90/91)..yang terpenting disini adalah kejuaraan liga yg ke-18 (1989/1990) kerana dialah manager Liverpool yg terakhir menang kejuaraan liga utk club iaitu 20 tahun yg lalu..
Kemudian manager Liverpool bertukar ganti dari zaman Ronnie Moran(1991), Graeme Souness(1991-1994), Roy Evans(1994-1998), Gerrard Houllier(1998-2004), Rafael Benitez(2004-2010) dan last skali Roy Hodgson(2010-Jan 2011)-yang berjaya memecah rekod menjadi manager paling singkat memacu Liverpool..hahahaha...semua manager2 ni gagal memberikan piala kejuaraan liga kepada Liverpool selepas era kegemilangan Kenny Dalglish walaupun Rafa Benitez hampir2 melakukannya pada musim 2008/2009.

Adakah King Kenny akan mengembalikan kegemilangan Liverpool FC???...sama2lah kita nantikan.

"You'll Never Walk Alone - YNWA!!!!!"








0
Saturday, January 8, 2011

 
Lagu untuk mereka2 yang sedang 'bersenang2'..
hehehehe..
lagu ni xkan ade kat youtube ye..
so..
kalo berkenan sila download dari sini...

 

Di lubuk hatiku..
Adalah kamu.. 
Sebagai ratu..
Hooo..
Seluruh jiwaku..
Hanya dirimu..
Yang aku mahu..

Telahku percayakan.. 
Hati ini padamu..
Maka kita tak saling risau..
Risau..Risau..Risau...
Kalau cinta jangan kacau..
Kalau sayang tak perlu marah.. 
Kalau ikhlas tak minta berbalas..
Serahkan cintamu..
Pada yang punya cinta.. 

Di lubuk hatiku..
Adalah kamu..
Yang aku perlu..
Hooo..
Seluruh jiwaku.. 
Hanya dirimu..
Yang aku mahu..

Telahku percayakan.. 
Hati ini padamu..
Maka kita tak saling risau..
Risau..Risau..Risau...
Kalau cinta jangan kacau..
Kalau sayang tak perlu marah.. 
Kalau ikhlas tak minta berbalas..
Serahkan cintamu..
Pada yang punya cinta.. 

Kau ku perlu..
Kau jiwaku.. 
Kau cintaku...
Kau ku rindu..
Kaulah ratu.. 

wooohoo..
[Kalau cinta jangan kacau..
Kalau sayang tak perlu marah.. 
Kalau ikhlas tak minta berbalas..
Serahkan cintamu..
Pada yang punya cinta..] 3x

Kaulah ratu..
Kau..kau cintaku..
Kau ku rindu..
Kauuuuu....
Jiwaku.....



 








0
Thursday, January 6, 2011


Lagu yang sesuai untuk mereka2 yang sedang hampa..
Jom layannnn...

 

Ku ditinggal senja..
Malam menghampiri..
Sendiriku sedang menanti..
Segera oh angin..
Sampaikan rinduku..
Terlupakah kau..
Pada janjimu..

Ketika bersama..
Rindu bergelora..
Perpisahan menikam jiwa..
Kau pandai mengusik..
Kau pandai menggoda..
Kini diriku yang kau..
Tinggalkan begitu saja..

Apakah ertinya..
Ucapan manismu..
Kau merinduiku..
Mungkin hanya aku..
Yang membiarkanmu..
Menipu diriku..

Biar luka menyiksa jiwa..
Biar kasih tak kunjung tiba..
Kerna pada hakikatnya..
Diriku kau persenda..
Aku hanya insan biasa..
Lemah pada rayuan manja..
Terlena dibuai mesra..
Pada cinta yang hampa....

Di malam yang sunyi..
Sepi menyendiri..
Ku hulur dan menyusun jari..
Ku pohon kau ubatikanlah..
Rinduku..
Bayangan kasih dalam..
Mimpiku menikam kalbu..

Apakah ertinya..
Ucapan manismu..
Kau merinduiku..
Mungkin hanya aku..
Yang membiarkanmu..
Menipu diriku..

Biar kasih menyiksa jiwa.. 
Biarku yang mengemis cinta..
Kerna dari sejak mula..
Diriku yang tergoda...
Aku hanya insan biasa..
Lemah pada rayuan manja..
Terlena dibuai mesra..
Pada cinta yang hampa....








0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

My HOMEtown

My HOMEtown

Turut Terbang:

Kejor Yeop Kejor

Kejor Yeop Kejor

Waktu Solat

LiverBird

Photobucket

My OLd Friends

My OLd Friends

List Penerjah: